Miókovics Eszter
Pszichológus, coach, facilitátor,
természetvédelmi mérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök
Magamról
2006 óta a Balaton régióban élek és dolgozom, férjemmel itt neveljük három gyermekünk.
A kezdetektől, minden területen fontos volt számomra a természet és ember harmóniája.

Először párhuzamos képzésben természetvédelmi mérnök és környezetgazdálkodási agrármérnök diplomákat szereztem, majd egy három éves interdiszciplináris doktori iskolában töltött időszaknak köszönhetően, előbb coaching területén képződtem, majd munka mellett a PTE-n és az SZTE-n a viselkedéselemző és a pszichológus diplomákat is megszereztem. 

2020-tól a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szakképzési Grémium Gyermek- és Ifjúsági Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus Jelöltjeként dolgozom.
2001 óta a mai napig vállalok feladatokat különböző természetvédelmi szervezeteknél, emellett jelenleg főállásban Somogy megyében pedagógiai szakszolgálati pszichológusként dolgozom. 

Tanácsadói eszközeim közül az új kiindulópontról érkező kérdések és a rendszerben gondolkodás számomra a legfontosabbak. Munkám és szemléletmódom interdiszciplináris, egyaránt épít az élő és élettelen rendszerek ismeretére, tiszteletére és a benne élő emberek jóllétének elősegítésére.
Alapvető fontosságú számomra a folyamatos önképzés, a szakértői háló, a támogatott önismereti munka és az egyéni szupervíziós alkalmak.

Személyesen, állandó jelleggel a Balatonnál, valamint online és céges megbízásoknál az egész országban vállalok megbízásokat.
Forduljon hozzám bizalommal!

Miókovics Eszter 2020 

Minden jog fenntartva - 2020 - Miókovics Eszter

Adatvédelem

Weboldal készítés - expressz-weboldalkeszites.hu